3 gangen shared dining menu € 41,50 p.p.

Nieuwe menukaart

Iedere drie maanden wordt de menukaart van De Eetkamer volledig vernieuwd. Alle gerechten zijn met veel zorg en liefde samengesteld. “Onze gasten kunnen dan ook altijd smullen van nieuwe moderne visgerechten, maar ook heerlijke vleesgerechten en vegetarische gerechten. Kunt u geen keuze maken, denk dan eens aan shared dining, 27 gerechten om samen te delen.

Open armen

De enthousiaste bediening adviseert u bovendien graag over een bijpassend drankje. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel dan gerust met 076-5991990 voor een ontspannen avondje in de Eetkamer van Wernhout. Het team ontvangt u met open armen en doet er alles aan om u een onvergetelijke avond te bezorgen.
KADO TIP voor kadobonnen kunt u altijd bellen naar
076-5991990.

Quote: “Onze gasten moeten zich hier helemaal thuis voelen”

Wij zijn opzoek naar een zelfstandig werkende kok
medewerkers bediening
keuken hulpen
afwas hulpen
en natuurlijk ook vakantie werkers.

waar uit eten gaan thuis komen is.

Wie binnen komt in de Eetkamer ,krijgt het gevoel van thuis komen. Het enthousiaste personeel ontvangt u en brengt u naar een van de vele gezellige tafeltjes, alwaar zij direct een drankje voor u zullen serveren.Even later zullen zij u het menu brengen waar u een keus kunt maken uit een groot aantal gerechten, Kunt u geen keuze maken, sinds 1 juli 2019 hebben wij er een nieuw concept bij,
SHARED DINING, 27 gerechtjes om samen te delen. dit avond vullende programma ( ongeveer 3 uur),
begint met een amuse, dan krijgt u een rond blad met daarop 3 vis, 3 vlees en 2 vegetarische voorgerechten. Daarna krijgt u een soepje, gevolgd door weer een plateau met 3 vis, 3 vlees en 2 vegetarishe hoofdgerechten. dit alles is natuurlijk voorzien van friet en sla. Na een verfrissende dessert amuse gaan we dan door met gang 3, weer een plateau maar dan met 8 verschillende desserts.

De Eetkamer - die plaats biedt aan bijna 80 personen - is populair bij jong en oud, specifiek bij verliefde stelletjes… Dit is vooral te danken aan de huiskamersfeer en de persoonlijke benadering. De Eetkamer voelt als een warm bad, alsof je op bezoek bent bij goede vrienden die je een avondje lekker verwennen!

Reserveren

Wat vinden anderen van ons?

Lees onze recensies van Eet.nu en laat je eigen recensie achter om ons te laten weten wat je van je bezoek vond.

Bedankt voor je recensie!

Foto's
  1. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

  1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Marga Van dijk

T was rustig ivm voetbal, maar nog nooit hier gegeten en ik zeg zeker tot ziens een echte aanrader.
Je krijgt een voorafje en een klein toetje …… hoe dan ….aan de andere kant van de brug kennen wij dit niet super goed verzorgd 👌
En over de kaart maar te zwijgen keus genoeg 🤩

  • Eten & drinken 10.0
  • Service 10.0
  • Sfeer 10.0
  • Prijs/Kwaliteit 10.0
  • Eindcijfer 10.0
Meer recensies